9 Στρατηγικές της Amazοn

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια εμπορική εκδήλωση, η μεγαλύτερη εκδήλωση πωλήσεων του καλοκαιριού είναι λίγες μέρες μακριά: Η Amazon Prime Day, υπόσχεται 36 ώρες έκπτωσης σε δημοφιλή προϊόντα αποκλειστικά για τα μέλη Prime. Λαμβάνοντας υπόψη τις πετυχημένες πωλήσεις ρεκόρ λιανικής πώλησης στο 2017, με την Prime Day να αυξάνεται κατά περισσότερο από 60 τοις εκατό από το προηγούμενο έτος, η φετινή αγοραστική αγορά είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τις πωλήσεις και θα προσφέρει μεγαλύτερες εκπτώσεις (comparer et acheter).

Ενώ υπάρχουν πολλές συμφωνίες για να επωφεληθείτε από την Prime Day, η αξιολόγηση των πωλήσεων μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και χρονοβόρα αποτελέσματα. Επιπλέον, πολλές προσφορές μπορούν να είναι διαθέσιμες μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα, καθιστώντας δύσκολη την πλοήγηση και τη βελτιστοποίηση της εξοικονόμησης.

Αν και υπάρχουν πολλές εξοικονομήσεις που πρέπει να γίνουν, οι καλύτερες προσφορές κατά τη διάρκεια της Prime Day απαιτούν κάτι περισσότερο από το να κάνετε κλικ.

Για να έχετε πρόσβαση στις προσφορές που είναι διαθέσιμες την Prime Day, πρέπει να είστε μέλος του Amazon Prime. Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί, επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών. Το μόνο μειονέκτημα: Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε την υπηρεσία μετά από 30 ημέρες, θα πρέπει να θυμηθείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας πριν τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος. Διαφορετικά, θα εγγραφείτε αυτόματα και χρεώνεστε με το ετήσιο τέλος των $ 119.

Ενώ υπάρχουν πολλές ελκυστικές συμφωνίες, ορισμένες κατηγορίες προϊόντων ξεχωρίζουν όσον αφορά την εξοικονόμηση. Μερικές από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις είναι στις συσκευές Kindle και Echo, ενώ οι αγοραστές μπορούν επίσης να βρουν προσφορές για ηλεκτρονικά όπως έξυπνες οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις, κονσόλες.

Για την αγορά μαγειρικών σκευών, παπουτσιών, αξεσουάρ και ρουχισμό σχεδιαστών, ίσως να είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι το Black Friday ή την Δευτέρα των Χριστουγέννων για καλύτερες ευκαιρίες.

Οι εκδηλώσεις προσφορών έχουν έναν τρόπο να προσελκύουν αγοραστές ώστα να αγοράσουν περισσότερα από όσα χρειάζονται δημιουργώντας μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης. Ωστόσο, η εκκαθάριση με προϊόντα που δεν χρειάζεστε, ανεξάρτητα από το πόσο λίγα έχετε πληρώσει, είναι τελικά μια σπατάλη χρημάτων. Αποφύγετε αυτήν την παγίδα με την προετοιμασία μιας λίστας αγορών για να μείνετε εστιασμένοι. Συμπεριλάβετε αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε και δώρα για επερχόμενα γενέθλια και εκδηλώσεις. Μπορείτε ακόμη και να χτυπήσετε ένα δώρο ή δύο για τις χειμερινές διακοπές εάν η τιμή είναι σωστή.

Η Amazon κυκλοφορεί μια σειρά Lightning Deals, προσφορές για ένα προϊόν σε περιορισμένη ποσότητα για ένα μικρό χρονικό διάστημα που μπορεί εύκολα να χαθεί αν δεν παρακολουθείτε στενά τις προσφορές. Παραμείνετε προετοιμασμένοι για να προετοιμάσετε το καλάθι σας για γρήγορο έλεγχο. Για να το κάνετε αυτό, αποθηκεύστε τα στοιχεία πληρωμής και τα στοιχεία αποστολής σας πριν από την προσφορά (épilateur électrique).

Είναι επίσης ωφέλιμο να δημιουργήσετε μια λίστα παρακολούθησης που περιλαμβάνει τα προϊόντα που θέλετε ή χρειάζεστε για το Amazon. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν τα προϊόντα αυτά θα πωληθούν.

Η Amazon μεταβάλλει την τιμολόγηση των προϊόντων της πολλές φορές την ημέρα. Συγκρίνοντας την τρέχουσα τιμή πώλησης με το πόσο από λίγες ώρες πριν, καθώς και μερικές ημέρες ή εβδομάδες πριν, μπορεί να σας δοθεί μια καλύτερη ιδέα για το αν η προσφορά πώλησης είναι καλή ή όχι.